Kostnadsfri e-handel

Genom WooCommerce, temat Storefront och andra kostnadsfria tillägg går det att skapa en enkel och fullt funktionell e-handel utan löpande kostnader. I lösningen ingår naturligtvis produktsidor, kundvagn och kassa med olika betalningslösningar. Till produkterna går det bland annat att lägga in olika variabler som färg, storlek, vikt, mått och prisvariationer. Det går även att koppla ihop olika produkter som kompletterar varandra. Du kan sälja både fysiska och digitala varor och ha flera olika fraktalternativ.

Det kräver en hel del förberedelser innan det är dags att bygga själva e-handeln. Förutom att ta fram produktbilder, texter och priser behöver man ta fram information med köp- och leveransvillkor, integritetspolicy och hantering av cookies. Dessutom behöver man registrera sig för en checkout hos exempelvis Payson eller Paypal.

Även SSL, SEO, säkerhetslösningar, analysverktyg, statistikfunktioner och kontaktformulär behöver kopplas till e-handeln.

Allt det här kan du naturligtvis göra själv och på så sätt faktiskt skapa din egen e-handel utan kostnad. Om du vill göra annat med din tid, så kontaktar du mig för ett prisförslag.

Här är en e-handel jag gjort med ovanstående kostnadsfria funktioner:

PosterShop by RetroRepro